Felsökning av annonser

Installera brandväggsprogram

Om du installerar ett brandväggsprogram på din dator kan det hända att utseendet på Google-annonser ändras och det uppstår problem med att klicka på dessa annonser när de visas på datorn. Det kan till exempel hända att annonser visas utan en synlig webbadress eller rubrik eller att annonserna inte visas alls.

För att Google-annonser ska visas korrekt rekommenderar vi att du ser till att du har inaktiverat eventuell annonsblockering eller funktioner i ditt internetsäkerhetsprogram som inaktiverar JavaScript. Nedan finns en lista med en del program som kan störa visning av Google-annonser:

• Norton Internet Security
  • Norton Personal Firewall
  • Norton Anti-Spam
  • Firefox Ad Blocker plugin
  • Kerio Firewall
  • McAfee Firewall
  • Proxomitron
  • Windows XP Service Pack 2 med aktiverad brandvägg

Kontakta support för produkten angående information om att inaktivera produktens annonsblockeringsfunktion. Har du ingen personlig brandvägg installerad på din dator och ändå har problem med att visa Google-annonser bör du kontrollera att du har JavaScript aktiverat i webbläsaren.