Fejlfinding i forbindelse med annoncer

Installer personlig firewallsoftware

Installation af personlig firewallsoftware på din computer kan ændre udseendet af Google-annoncer, eller det kan forringe muligheden for at klikke på disse annoncer, når de vises på din computer. Virkningen af denne software kan forårsage, at annoncer vises uden en synlig webadresse eller titel, eller at annoncer slet ikke vises.

Hvis du vil have vist Google-annoncer korrekt, anbefaler vi, at du sikrer dig, at du har deaktiveret al annonceblokerings- eller JavaScript-deaktiveringsfunktioner i din internetsikkerhedssoftware. Herunder finder du en liste over nogle programmer, der kan forringe muligheden for at vise Google-annoncer:

• Norton Internet Security
  • Norton Personal Firewall
  • Norton Anti-Spam
  • Firefox Ad Blocker-plugin
  • Kerio Firewall
  • McAfee Firewall
  • Proxomitron
  • Windows XP Service Pack 2 med aktiveret firewall

Hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du deaktiverer annonceblokeringsfunktionen i et bestemt produkt, anbefaler vi, at du kontakter supportafdelingen for det pågældende produkt direkte. Hvis du ikke har installeret personlig firewallsoftware på din computer, og du stadig oplever problemer med at få vist Google-annoncer, bør du kontrollere, at du har aktiveret JavaScript korrekt for din browser.