Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Aktivera JavaScript i webbläsaren

Aktivera JavaScript i webbläsaren om du vill visa Google-annonser på en webbplats.

Aktivera JavaScript i Google Chrome

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer and then Inställningar.
  3. Klicka på Integritet och säkerhet.
  4. Klicka på Inställningar för webbplatsen.
  5. Klicka på JavaScript.
  6. Aktivera Tillåtet (rekommenderas).

Aktivera JavaScript i en annan webbläsare

Följ anvisningarna i webbläsaren:

Webbläsaruppgraderingar, säkerhetsprogram och programkorrigeringar kan ändra webbläsarens JavaScript-inställningar. Om du har problem med att visa Google-annonser bör du kontrollera att JavaScript är aktiverat i din webbläsare.

Om JavaScript är inställt på Fråga kan en varning visas på webbplatser där Google-annonser visas.

Om du fortfarande har problem kan du läsa om de vanligaste orsakerna till att annonser inte visas.