Felsökning av annonser

Aktivera JavaScript i webbläsaren för att se annonser på din webbplats

Du måste aktivera JavaScript i webbläsaren för att kunna se Google-annonser på webbplatser.

Aktivera JavaScript i Google Chrome

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer och sedan Inställningar högst upp till höger.
  3. Klicka på Avancerat längst ned.
  4. Klicka på Innehållsinställningar under Sekretess och säkerhet.
  5. Klicka på JavaScript.
  6. Aktivera Tillåtet (rekommenderas).

Aktivera JavaScript i Internet Explorer, Firefox eller Safari

Läs och följ anvisningarna i webbläsaren:

Tänk på att inställningarna för JavaScript kan påverkas om du uppgraderar webbläsaren eller installerar ny säkerhetsprogramvara eller nya säkerhetsuppdateringar. Kontrollera gärna en extra gång att JavaScript fortfarande är aktiverat om du får problem med att visa Google-annonser. Om JavaScript är inställt på Fråga kan du dessutom få en varning om att ladda ned eventuellt skadliga skript från webbplatser som visar Google-annonser.

Om du har problem med att visa annonser trots att du har kontrollerat att JavaScript är aktiverat i webbläsaren kan du titta på listan över de vanligaste orsakerna till att annonserna inte visas.

Mark är teknisk AdSense-expert och författare till denna hjälpsida. Hjälp honom att förbättra den här artikeln genom att lämna feedback nedan.