Grow your ad revenue and get your website into shape for the holiday season! Check out our blog post for additional information.

Felsökning av annonser

Aktivera Javascript i webbläsaren så att du kan se annonser på din webbplats

Javascript måste vara aktiverat i webbläsaren för att du ska kunna visa Google-annonser på en webbplats. Följ anvisningarna nedan:

Google Chrome

1. Klicka på ikonen för Chrome-menyn Meny i webbläsarens verktygsfält.
  2. Välj Inställningar.
  3. På sidan Inställningar klickar du på länken Visa avancerade inställningar …
  4. Klicka på Innehållsinställningar … i avsnittet Sekretess.
  5. Markera Tillåt alla webbplatser att köra JavaScript (rekommenderas) i avsnittet JavaScript.
  6. Klicka på Klart.

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox och Apple Safari

Läs och följ anvisningarna i webbläsaren:

Tänk på att inställningarna för Javascript kan påverkas om du uppgraderar webbläsaren eller installerar ny säkerhetsprogramvara eller nya säkerhetsuppdateringar. Kontrollera gärna en extra gång att Javascript fortfarande är aktiverat, om du får problem med att visa Google-annonser. Om Javascript är inställt på Fråga, kan du dessutom få en varning om att hämta eventuellt skadliga skript från webbplatser som visar Google-annonser.

Om du har problem med att visa annonser trots att du har kontrollerat att Javascript är aktiverat i webbläsaren kan du titta i listan med de vanligaste orsakerna till att annonserna inte visas.

Mark är teknisk AdSense-expert och författare till denna hjälpsida. Hjälp honom att förbättra den här artikeln genom att lämna feedback nedan.