Feilsøking for annonser

Aktivér JavaScript i nettleseren din for å se annonser på nettstedet ditt

Hvis du vil se Google-annonser på et nettsted, må JavaScript være aktivert i nettleseren din. Følg instruksjonene nedenfor for å gjøre det:

Google Chrome

1. Klikk på Chrome-menyikonet Meny på verktøylinjen i nettleseren.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Klikk på Vis avanserte innstillinger-linken på «Innstillinger»-siden.
  4. Klikk på Innstillinger for innhold i «Personvern»-delen.
  5. Velg Tillat alle nettsteder å kjøre JavaScript (anbefales) i «JavaScript»-delen.
  6. Klikk på Ferdig/0}.

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Apple Safari

Les gjennom og følg instruksjonene for den aktuelle nettleseren:

Vær oppmerksom på at når du oppgraderer nettleseren din eller installerer ny sikkerhetsprogramvare eller sikkerhetsoppdateringer, kan dette ha innvirkning på JavaScript-innstillingene dine. Hvis du har problemer med å se Google-annonser, bør du dobbeltsjekke at JavaScript fortsatt er aktivert. Hvis JavaScript-innstillingen din er satt til «Spør», kan det hende at du ser en advarsel om nedlasting av potensielt farlige skript fra et nettsted som viser Google-annonser.

Hvis du fortsatt har problemer med å se annonsene etter å ha forsikret deg om at JavaScript er aktivert i nettleseren din, kan du se gjennom listen vår over de vanligste årsakene til at annonsene ikke vises.

Mark er teknisk ekspert på AdSense og har laget denne hjelpesiden. Hjelp ham med å gjøre artikkelen enda bedre ved å gi en tilbakemelding nedenfor.