Feilsøking for annonser

Aktiver JavaScript i nettleseren din for å se annonser på nettstedet ditt

Hvis du vil se Google-annonser på et nettsted, må JavaScript være aktivert i nettleseren.

Aktivér JavaScript i Google Chrome

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og deretter Innstillinger.
  3. Klikk på Avansert nederst på siden.
  4. Klikk på Innholdsinnstillinger under «Personvern og sikkerhet».
  5. Klikk på JavaScript.
  6. Sett glidebryteren for Tillatt (anbefalt) i på-posisjon.

Aktivér JavaScript i Internet Explorer, Firefox eller Safari

Les gjennom og følg veiledningen for den aktuelle nettleseren:

Vær oppmerksom på at JavaScript-innstillingene dine kan bli påvirket når du oppgraderer nettleseren eller installerer sikkerhetsoppdateringer eller ny sikkerhetsprogramvare. Hvis du har problemer med å se Google-annonser, bør du dobbeltsjekke at JavaScript fortsatt er aktivert. Hvis JavaScript-innstillingen din er satt til «Spør» (prompt), kan det hende at du ser en advarsel om nedlasting av potensielt farlige skript fra et nettsted som viser Google-annonser.

Hvis du fortsatt har problemer med å se annonsene etter å ha forsikret deg om at JavaScript er aktivert i nettleseren din, kan du se gjennom listen vår over de vanligste årsakene til at annonsene ikke vises.

Mark er teknisk ekspert på AdSense og har laget denne hjelpesiden. Hjelp ham med å gjøre artikkelen enda bedre ved å gi en tilbakemelding nedenfor.