Feilsøking for annonser

Aktiver JavaScript i nettleseren din for å se annonser på nettstedet ditt

Hvis du vil se Google-annonser på et nettsted, må JavaScript være aktivert i nettleseren.

Slå på JavaScript i Google Chrome

1. Åpne et vindu i Google Chrome.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre og deretter Innstillinger.
  3. Klikk på Vis avanserte innstillinger nederst.
  4. Klikk på Innholdsinnstillinger nedenfor «Personvern».
  5. Velg Tillat alle nettsteder å kjøre JavaScript (anbefales) i «JavaScript»-delen.
  6. Klikk på Ferdig.

Slå på JavaScript i Internet Explorer, Firefox eller Safari

Les gjennom og følg veiledningen for den aktuelle nettleseren:

Vær oppmerksom på at JavaScript-innstillingene dine kan bli påvirket når du oppgraderer nettleseren eller installerer sikkerhetsoppdateringer eller ny sikkerhetsprogramvare. Hvis du har problemer med å se Google-annonser, bør du dobbeltsjekke at JavaScript fortsatt er aktivert. Hvis JavaScript-innstillingen din er satt til «Spør» (prompt), kan det hende at du ser en advarsel om nedlasting av potensielt farlige skript fra et nettsted som viser Google-annonser.

Hvis du fortsatt har problemer med å se annonsene etter å ha forsikret deg om at JavaScript er aktivert i nettleseren din, kan du se gjennom listen vår over de vanligste årsakene til at annonsene ikke vises.

Mark er teknisk ekspert på AdSense og har laget denne hjelpesiden. Hjelp ham med å gjøre artikkelen enda bedre ved å gi en tilbakemelding nedenfor.