Clear search
Close search
Google apps
Main menu
true

Problemen met advertenties oplossen

JavaScript in uw browser inschakelen om advertenties op uw site te bekijken

Als u op uw website Google-advertenties wilt bekijken, schakelt u JavaScript in in uw browser.

JavaScript inschakelen in Google Chrome

1. Open een venster in Google Chrome.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Instellingen.
  3. Klik onderaan op Geavanceerd.
  4. Klik in het gedeelte 'Privacy en beveiliging' op Instellingen voor content.
  5. Selecteer Toegestaan (aanbevolen) in het gedeelte 'JavaScript'.
  6. Sluit het tabblad Instellingen.

JavaScript inschakelen in Internet Explorer, Firefox of Safari

Bekijk en volg de instructies van de browser:

Houd er rekening mee dat een upgrade van uw browser of de installatie van nieuwe beveiligingssoftware of beveiligingspatches invloed kan hebben op uw JavaScript-instellingen. Kunt u geen Google-advertenties weergeven, dan raden we u aan te controleren of JavaScript is ingeschakeld. Als u het gebruik van JavaScript moet bevestigen, kan er een bericht worden weergegeven waarin u wordt gewaarschuwd dat u mogelijk schadelijke scripts downloadt van een website waarop Google-advertenties worden weergegeven.

Als u nog steeds problemen ondervindt met de weergave van advertenties nadat u JavaScript heeft ingeschakeld in uw browser, bekijkt u onze lijst met meest voorkomende redenen waarom advertenties niet worden weergegeven.

Mark is technisch AdSense-expert en auteur van deze Help-pagina. Wilt u hem helpen dit artikel te verbeteren? Geef dan hieronder uw feedback.