Problemen met advertenties oplossen

JavaScript in uw browser inschakelen om advertenties op uw site te bekijken

Als u op uw website Google-advertenties wilt bekijken, moet u JavaScript inschakelen in uw browser. Volg hiervoor de onderstaande instructies:

Google Chrome

1. Klik op het pictogram 'Chrome-menu' Chrome menu in de werkbalk van de browser.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op de pagina 'Instellingen' op de link Geavanceerde instellingen weergeven...
  4. Klik in het gedeelte 'Privacy' op Instellingen voor inhoud...
  5. Selecteer Alle sites toestaan JavaScript uit te voeren (aanbevolen) in het gedeelte 'JavaScript'.
  6. Klik op Klaar.

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox of Apple Safari

Bekijk en volg de instructies van de browser:

Houd er rekening mee dat het upgraden van uw browser of het installeren van nieuwe beveiligingssoftware of beveiligingspatches invloed kan hebben op uw JavaScript-instellingen. Kunt u geen Google-advertenties weergeven, dan raden we u aan te controleren of JavaScript is ingeschakeld. Als u het gebruik van JavaScript moet bevestigen, kan er een bericht worden weergegeven waarin u wordt gewaarschuwd dat u mogelijk schadelijke scripts downloadt van een website waarop Google-advertenties worden weergegeven.

Als u nog steeds problemen ondervindt met de weergave van advertenties nadat u JavaScript heeft ingeschakeld in uw browser, bekijkt u onze lijst met meest voorkomende redenen waarom advertenties niet worden weergegeven.