Problemen met advertenties oplossen

JavaScript inschakelen in mijn browser

Voor het bekijken van Google-advertenties op een website moet JavaScript zijn ingeschakeld in uw browser. Voer hiervoor de onderstaande instructies uit:

Google Chrome (15.0)

1. Klik op het menupictogram Chrome menu in de werkbalk van de browser.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op de link Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. Klik in het gedeelte 'Privacy' op Instellingen voor inhoud.
  5. Selecteer Alle sites toestaan JavaScript uit te voeren in het gedeelte 'JavaScript'.

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox of Apple Safari

Bekijk en volg de instructies van de browser:

Houd er rekening mee dat het upgraden van uw browser of het installeren van nieuwe beveiligingssoftware of beveiligingspatches invloed kan hebben op uw JavaScript-instellingen. Wanneer u geen Google-advertenties kunt weergeven, raden we u aan te controleren of JavaScript is ingeschakeld. Als u het gebruik van JavaScript moet bevestigen, kan een bericht worden weergegeven waarin u wordt gewaarschuwd dat u mogelijk schadelijke scripts downloadt van een website waarop Google-advertenties worden weergegeven.

Als u er zeker van bent dat JavaScript in uw browser is ingeschakeld en u nog steeds geen advertenties kunt weergeven, controleert u of u een persoonlijke firewall of beveiligingssoftware heeft geïnstalleerd.