Problemen met advertenties oplossen

JavaScript in uw browser inschakelen om advertenties op uw site te bekijken

Als u op uw website Google-advertenties wilt bekijken, schakelt u JavaScript in in uw browser.

JavaScript inschakelen in Google Chrome

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Instellingen.
  3. Klik onderaan op Geavanceerd.
  4. Klik onder 'Privacy en beveiliging' op Instellingen voor content.
  5. Klik op JavaScript.
  6. Schakel Toegestaan (aanbevolen) in.

JavaScript inschakelen in Internet Explorer, Firefox of Safari

Bekijk en volg de instructies van de browser:

Houd er rekening mee dat een upgrade van uw browser of de installatie van nieuwe beveiligingssoftware of beveiligingspatches invloed kan hebben op uw JavaScript-instellingen. Kunt u geen Google-advertenties weergeven, dan raden we u aan te controleren of JavaScript is ingeschakeld. Als u het gebruik van JavaScript moet bevestigen, kan er een bericht worden weergegeven waarin u wordt gewaarschuwd dat u mogelijk schadelijke scripts downloadt van een website waarop Google-advertenties worden weergegeven.

Als u nog steeds problemen ondervindt met de weergave van advertenties nadat u JavaScript heeft ingeschakeld in uw browser, bekijkt u onze lijst met meest voorkomende redenen waarom advertenties niet worden weergegeven.