Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

JavaScript activeren in een browser

Als u Google-advertenties op een website wilt bekijken, activeert u JavaScript in uw browser.

JavaScript activeren in Google Chrome

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik op Meer en dan Instellingen.
  3. Klik op Beveiliging en privacy.
  4. Klik op Site-instellingen.
  5. Klik op JavaScript.
  6. Selecteer Sites kunnen JavaScript gebruiken.

JavaScript activeren in een andere browser

Gebruik de instructies voor uw browser:

Browserupgrades, beveiligingssoftware of patches kunnen de JavaScript-instelling van een browser wijzigen. Als u problemen ondervindt tijdens het bekijken van Google-advertenties, checkt u of JavaScript in de browser is geactiveerd.

Als de JavaScript-instelling is ingesteld om een prompt te tonen, ziet u mogelijk een waarschuwing op websites met Google-advertenties.

Als u nog steeds problemen ondervindt, bekijkt u de meest voorkomende redenen waarom advertenties niet worden getoond.