Mainosten vianetsintä

Ota JavaScript käyttöön selaimessasi nähdäksesi mainoksia sivustollasi

JavaScriptin on oltava käytössä selaimessa, jotta voit nähdä sivustolla Google-mainoksia.

JavaScriptin käyttöönotto Google Chromessa

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse alareunasta Lisäasetukset.
  4. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus ‑kohdasta Sisältöasetukset.
  5. Valitse JavaScript.
  6. Ota käyttöön Sallittu (suositus).

JavaScriptin käyttöönotto Internet Explorerissa, Firefoxissa tai Safarissa

Tutustu selainkohtaisiin ohjeisiin seuraavista linkeistä:

Muista, että selaimen päivittäminen ja uusien tietoturvaohjelmistojen tai suojauspäivitysten asentaminen saattaa vaikuttaa JavaScript-asetuksiin. Jos Googlen mainosten näyttämisessä on ongelmia, sinun kannattaa tarkistaa JavaScript-asetukset uudelleen. Jos selain on asetettu kysymään vahvistusta ennen JavaScript-elementtien lataamista, selain saattaa varoittaa mahdollisesti vaarallisten ohjelmien lataamisesta Google-mainoksia sisältävistä verkkosivustoista.

Jos mainosten katselussa on edelleen ongelmia JavaScriptin käyttöönoton jälkeen, tutustu yleisimpiin syihin, miksi mainokset eivät näy.

Mark on tekninen AdSense-asiantuntija. Hän on laatinut tämän ohjesivun. Auta häntä parantamaan tätä artikkelia antamalla palautetta alla.