JavaScriptin aktivoiminen selaimessa

Jos haluat nähdä Google-mainoksia verkkosivustolla, aktivoi JavaScript selaimessasi.

Näin aktivoit JavaScriptin Google Chromessa

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Klikkaa Lisää and then Asetukset.
  3. Klikkaa Tietosuoja ja yksityisyys.
  4. Valitse Sivustoasetukset.
  5. Valitse JavaScript.
  6. Valitse Sivustot voivat käyttää JavaScriptiä.

Näin aktivoit JavaScriptin toisessa selaimessa

Seuraa selainkohtaisia ohjeita:

Selaimen päivitykset, tietoturvaohjelmistot tai virheenkorjaukset voivat muuttaa selaimen JavaScript-asetusta. Jos sinulla on ongelmia Google-mainosten katsomisessa, varmista, että JavaScript on aktivoitu selaimessasi.

Jos JavaScript-asetuksena on vahvistuksen pyytäminen, Google-mainoksia käyttävillä verkkosivustoilla voi näkyä varoitus.

Jos sinulla on edelleen ongelmia, katso yleisimmät syyt sille, miksi mainokset eivät näy.