Grow your ad revenue and get your website into shape for the holiday season! Check out our blog post for additional information.

Mainosten vianetsintä

Ota JavaScript käyttöön selaimessasi nähdäksesi mainoksia sivustossasi

JavaScriptin on oltava käytössä selaimessa, jotta voit nähdä Google-mainoksia verkkosivustossa. Toimi seuraavasti:

Google Chrome

1. Klikkaa selaimen yläpalkin Chrome-valikkokuvaketta Valikko.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Asetukset-sivulla Näytä lisäasetukset… -linkkiä.
  4. Klikkaa Tietosuoja-kohdassa Sisältöasetukset…-vaihtoehtoa.
  5. Valitse JavaScript-kohdasta Salli kaikkien sivustojen käyttää JavaScriptiä (suositus).
  6. Klikkaa Valmis.

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox tai Apple Safari

Tutustu selainkohtaisiin ohjeisiin:

Muista, että selaimen päivittäminen tai uusien tietoturvaohjelmistojen tai suojauspäivitysten asentaminen saattaa vaikuttaa JavaScript-asetuksiin. Jos Googlen mainosten näyttämisessä on ongelmia, sinun kannattaa tarkistaa JavaScript-asetukset uudelleen. Jos selain on asetettu kysymään vahvistusta ennen JavaScript-elementtien lataamista, selain saattaa varoittaa mahdollisesti vaarallisten ohjelmien lataamisesta Google-mainoksia sisältävistä verkkosivustoista.

Jos mainosten katselussa on edelleen ongelmia JavaScriptin käyttöönoton jälkeen, tutustu luetteloomme yleisimmistä syistä, miksi mainokset eivät näy.

Mark on tekninen AdSense-asiantuntija. Hän on laatinut tämän ohjesivun. Auta häntä parantamaan tätä artikkelia antamalla palautetta alla.