Mainosten vianetsintä

JavaScriptin ottaminen käyttöön selaimessa

JavaScriptin on oltava käytössä selaimessa, jotta voit nähdä Google-mainoksia sivustossa. Toimi seuraavasti:

Google Chrome (15.0)

1. Klikkaa valikkokuvaketta Chrome menu selaimen yläpalkissa.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Näytä lisäasetukset -linkkiä.
  4. Valitse Tietosuoja-osiossa Sisältöasetukset.
  5. Valitse JavaScript-kohdassa Salli kaikkien sivustojen käyttää JavaScriptia.

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox tai Apple Safari

Tutustu selainkohtaisiin ohjeisiin:

Muista, että selaimen päivittäminen tai uusien tietoturvaohjelmistojen tai suojauspäivitysten asentaminen saattaa vaikuttaa JavaScript-asetuksiin. Jos Googlen mainosten näyttämisessä on ongelmia, sinun kannattaa tarkistaa JavaScript-asetukset uudelleen. Jos selain on asetettu kysymään vahvistus ennen JavaScript-elementtien lataamista, selain saattaa varoittaa mahdollisesti vaarallisten komentotiedostojen lataamisesta Google-mainoksia sisältävistä sivustoista.

Jos ongelmat jatkuvat, vaikka olet varmistanut, että JavaScript on otettu käyttöön selaimessasi, tarkista, onko tietokoneeseen asennettu palomuuri- tai tietoturvaohjelmistoja.