Mainosten vianetsintä

Ota JavaScript käyttöön selaimessasi nähdäksesi mainoksia sivustossasi

JavaScriptin on oltava käytössä selaimessa, jotta voit nähdä Google-mainoksia verkkosivustossa. Toimi seuraavasti:

Google Chrome

1. Klikkaa selaimen yläpalkin Chrome-valikkokuvaketta Chrome menu.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Asetukset-sivulla Näytä lisäasetukset… -linkkiä.
  4. Klikkaa Tietosuoja-kohdassa Sisältöasetukset…-vaihtoehtoa.
  5. Valitse JavaScript-kohdasta Salli kaikkien sivustojen käyttää JavaScriptiä (suositus).
  6. Klikkaa Valmis.

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox tai Apple Safari

Tutustu selainkohtaisiin ohjeisiin:

Muista, että selaimen päivittäminen tai uusien tietoturvaohjelmistojen tai suojauspäivitysten asentaminen saattaa vaikuttaa JavaScript-asetuksiin. Jos Googlen mainosten näyttämisessä on ongelmia, sinun kannattaa tarkistaa JavaScript-asetukset uudelleen. Jos selain on asetettu kysymään vahvistusta ennen JavaScript-elementtien lataamista, selain saattaa varoittaa mahdollisesti vaarallisten ohjelmien lataamisesta Google-mainoksia sisältävistä verkkosivustoista.

Jos mainosten katselussa on edelleen ongelmia JavaScriptin käyttöönoton jälkeen, tutustu luetteloomme yleisimmistä syistä, miksi mainokset eivät näy.