Fejlfinding i forbindelse med annoncer

Aktivér JavaScript i din browser for at få vist annoncer på dit website

For at kunne få vist Google-annoncer på et website skal du sørge for, at JavaScript er aktiveret i din browser. Det kan du gøre ved at følge vejledningen nedenfor:

Google Chrome

1. Klik på Chrome-menuikonet Menu på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. På siden "Indstillinger" skal du klikke på linket Vis avancerede indstillinger....
  4. I afsnittet "Beskyttelse af personlige oplysninger" skal du klikke på Indstillinger for indhold...
  5. Vælg Tillad altid, at websites kører JavaScript (anbefales) i afsnittet "JavaScript".
  6. Klik på Udfør.

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Apple Safari

Følg vejledningen i din browser:

Vær opmærksom på, at indstillingerne for JavaScript kan blive påvirket, når du opgraderer din browser eller installerer ny sikkerhedssoftware eller nye sikkerhedsrettelser. Det er en god idé at kontrollere, at JavaScript stadig er aktiveret, hvis du oplever problemer med visning af Google-annoncer. Hvis dine JavaScript-indstillinger er angivet til "Spørg", kan du desuden få en advarsel om download af potentielt farlige scripts fra et website, der viser Google-annoncer.

Hvis du stadig har problemer med at få vist annoncer, efter at du har sikret dig, at JavaScript er aktiveret i din browser, kan du se vores liste over de mest almindelige årsager til, at der ikke vises annoncer.

Mark er teknisk AdSense-ekspert og har skrevet denne side i Hjælp til AdSense. Hjælp ham med at forbedre denne artikel ved at give feedback nedenfor.