Fejlfinding i forbindelse med annoncer

Aktivér JavaScript i din browser for at få vist annoncer på dit website

Hvis du vil se Google-annoncer på et website, skal JavaScript være aktiveret i din browser.

Aktivér JavaScript i Google Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere og dernæst Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Indstillinger for indhold under "Sikkerhed og privatliv".
  5. Klik på JavaScript.
  6. Aktivér Tilladt (anbefales).

Aktivér JavaScript i Internet Explorer, Firefox eller Safari

Følg vejledningen i din browser:

Vær opmærksom på, at indstillingerne for JavaScript kan blive påvirket, når du opgraderer din browser eller installerer ny sikkerhedssoftware eller nye sikkerhedsrettelser. Det er en god idé at kontrollere, at JavaScript stadig er aktiveret, hvis du oplever problemer med visning af Google-annoncer. Hvis dine JavaScript-indstillinger er angivet til "Spørg", kan du desuden få en advarsel om download af potentielt farlige scripts fra et website, der viser Google-annoncer.

Hvis du stadig har problemer med at få vist annoncer, efter at du har sikret dig, at JavaScript er aktiveret i din browser, kan du se vores liste over de mest almindelige årsager til, at der ikke vises annoncer.

Mark er teknisk AdSense-ekspert og har skrevet denne side i Hjælp til AdSense. Hjælp ham med at forbedre denne artikel ved at give feedback nedenfor.