Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Activar JavaScript al navegador

Per veure els anuncis de Google en un lloc web, activeu JavaScript al vostre navegador.

Activar JavaScript a Google Chrome

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Feu clic a Més i, a continuació, a Configuració.
  3. Feu clic a Privadesa i seguretat.
  4. Feu clic a Configuració del lloc web.
  5. Feu clic a JavaScript.
  6. Seleccioneu Els llocs web poden utilitzar JavaScript.

Activar JavaScript en un altre navegador

Seguiu les instruccions que proporciona el navegador:

Les actualitzacions de navegador, el programari de seguretat o els pedaços poden canviar la configuració de JavaScript del navegador. Si teniu problemes per veure els anuncis de Google, confirmeu que JavaScript està activat al navegador.

Si l'opció de configuració JavaScript està definida en "Sol·licita", pot ser que es vegi un advertiment als llocs web en què es mostren anuncis de Google.

Si continueu tenint problemes, reviseu els motius més habituals pels quals no es mostren els anuncis.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.