Automaattiset mainokset

Sivujen alueiden poissulkeminen automaattisilta sivun mainoksilta

Voit estää automaattisten sivun mainosten näkymisen sellaisilla sivujesi alueilla, joiden asettelu on samantyyppinen koko sivustolla. Voit tehdä näin esimerkiksi siinä tapauksessa, ettet halua mainosten näkyvän heti sivujesi otsikon alla.

Alueen poissulkeminen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset.
  3. Näet kaikki sivustosi taulukossa. Klikkaa haluamasi sivuston vierestä Muokkaa Muuta.
  4. Klikkaa Mainosasetukset-kohdasta Poissuljetut alueet.
  5. Siirry mainosasetusten esikatseluun ja tarkista sivusi mainosalueet. Kun viet hiiren alueen päälle, sisältösi siirtyy syrjään, jotta näet, miten mainos voi vaikuttaa sivuusi.
    Huom. Mainosalueet ovat mahdollisia paikkoja, joissa mainokset voivat näkyä sivustollasi. Automaattisia mainoksia ei sijoiteta kaikille esikatselussa näkyville alueille.
  6. Valitse mainosalue, jolla et halua sivun mainosten näkyvän.

Mainosalueen tilaksi vaihtuu "Poissuljettu", ja alue lisätään poissuljettujen alueiden listaan.

7. Klikkaa Käytä sivustolla.

Uudet asetukset tulevat käyttöön sivustollasi tunnin kuluessa.

Poissuljetun alueen palauttaminen

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset.
  3. Näet kaikki sivustosi taulukossa. Klikkaa haluamasi sivuston vierestä Muokkaa Muuta.
  4. Klikkaa Mainosasetukset-kohdasta Poissuljetut alueet.
  5. Siirry mainosasetusten esikatseluun ja klikkaa sitä poissuljettua aluetta, jonka haluat palauttaa. Vaihtoehtoisesti voit etsiä alueen Poissuljetut alueet ‑listasta ja klikata Palauta.
  6. Klikkaa Käytä sivustolla.

Uudet asetukset tulevat käyttöön sivustollasi tunnin kuluessa.