Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Automatiske annoncer

Ekskluder områder på dine sider, så der ikke vises automatiske annoncer på disse områder af siden

Du kan vælge områder, hvor der ikke skal vises automatiske annoncer, på de af dine sider, som har stort set samme layout. Det kan f.eks. være, at der ikke skal vises annoncer lige under overskriften på dine sider.

Ekskluder et område

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer.
  3. Klik på Rediger Rediger ud for det relevante website i tabellen med samtlige websites.
  4. Klik på Ekskluderede områder under "Annonceindstillinger".
  5. Gennemgå annonceområderne på siden i forhåndsvisningen af annonceindstillinger. Når du holder markøren over et område, bliver indholdet "skubbet væk", så du kan se, hvilken indvirkning visning af en annonce kan have på sidens layout.
    Bemærk! Annonceområderne er de steder på dit website, hvor der kan blive vist annoncer. Der bliver ikke placeret automatiske annoncer i alle de områder, der kan ses i forhåndsvisningen.
  6. Vælg et annonceområde, hvor visning af sideplacerede annoncer skal ekskluderes.

Statussen for annonceområdet skifter til "Ekskluderet", og det bliver føjet til din liste over ekskluderede områder.

7. Klik på Anvend på websitet.

Der kan gå op til en time, før de nye indstillinger anvendes på dit website.

Gendan et ekskluderet område

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer.
  3. Klik på Rediger Rediger ud for det relevante website i tabellen med samtlige websites.
  4. Klik på Ekskluderede områder under "Annonceindstillinger".
  5. Klik på det ekskluderede område, der skal gendannes, i forhåndsvisningen af annonceindstillinger. Du kan også finde det ekskluderede område, der skal gendannes, på listen "Ekskluderede områder" og klikke på Gendan.
  6. Klik på Anvend på websitet.

Der kan gå op til en time, før de nye indstillinger anvendes på dit website.