Notificació

Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis automàtics

Excloure àrees de pàgines perquè no s'hi mostrin anuncis automàtics in-page

Podeu triar les àrees de pàgines amb dissenys similars en què no voleu que es mostrin anuncis automàtics in-page. Per exemple, potser no voleu mostrar anuncis just a sota de la capçalera de les pàgines.

Excloure una àrea

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Anuncis.
  3. A la taula que conté tots els llocs web, feu clic a Edita Edita al costat del vostre lloc web.
  4. A "Configuració d'anuncis", feu clic a Àrees excloses.
  5. A la previsualització de la configuració d'anuncis, reviseu les àrees d'anuncis de la pàgina. Quan passeu el cursor per sobre d'una àrea, el vostre contingut es desplaça per ensenyar-vos com pot afectar un anunci la pàgina.
    Nota: les àrees d'anuncis mostren possibles llocs on es poden mostrar anuncis al vostre lloc web. Els anuncis automàtics només s'emplaçaran en un subconjunt de les àrees mostrades a la previsualització.
  6. Seleccioneu una àrea d'anuncis en què no es puguin mostrar anuncis in-page.

L'estat de l'àrea d'anuncis canvia a "Exclosa" i s'afegeix a la llista d'àrees excloses.

7. Feu clic a Aplica al lloc web.

La configuració nova pot tardar fins a una hora a aplicar-se al lloc web.

Restaurar una àrea exclosa

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Anuncis.
  3. A la taula que conté tots els llocs web, feu clic a Edita Edita al costat del vostre lloc web.
  4. A "Configuració d'anuncis", feu clic a Àrees excloses.
  5. A la previsualització de la configuració d'anuncis, feu clic a l'àrea exclosa que vulgueu restaurar. O bé, a la llista "Àrees excloses", cerqueu l'àrea exclosa que vulgueu restaurar i feu clic a Restaura.
  6. Feu clic a Aplica al lloc web.

La configuració nova pot tardar fins a una hora a aplicar-se al lloc web.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda