Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Sekretess och säkerhet

Vad kan jag göra om en webbplats leder till popup-annonser eller installerar virus på min dator?

Enligt vår programpolicy får inte webbplatser som visar Google-annonser ändra användarinställningar, dirigera om användare till oönskade webbplatser, innehålla popup-annonser eller popunder-fönster, starta nedladdningar eller innehålla skadlig programvara. Om du stöter på en webbplats som visar Google-annonser som bryter mot vår policy ber vi dig meddela oss.

Om du även tror att din dator har smittats rekommenderar vi att du söker efter programvara som kan ta bort skadlig programvara och virus från din dator.