Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Privacy en beveiliging

Wat kan ik doen als een site pop-ups genereert of virussen op mijn computer installeert?

Zoals vermeld in ons programmabeleid is het sites die Google-advertenties weergeven niet toegestaan gebruikersvoorkeuren te wijzigen, gebruikers om te leiden naar ongewenste websites, pop-ups of pop-unders te genereren, downloads te starten of malware te verspreiden. Als u een site met Google-advertenties heeft gezien die in strijd is met ons programmabeleid, kunt u dit melden.

Als u bovendien vermoedt dat uw computer is geïnfecteerd, raden we u aan software te installeren die schadelijke malware en virussen van uw computer verwijdert.