Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Nybörjarhandbok

Se till att du fortsätter följa våra policyer

För att delta i Google AdSense och se till att ditt konto har god status måste du läsa och följa våra programpolicyer. Nedan följer några exempel på våra policyer. Det är dock bara ett kort utdrag, så tänk på att läsa igenom hela avsnittet med programpolicyer för AdSense.

1. Klicka inte på dina egna annonser.
  2. Uppmana inte andra att klicka på dina annonser.
  3. Inkludera inte innehåll som strider mot Googles policyer för utgivare.
  4. Ändra inte AdSense-koden.
  5. Följ policyerna för skräppost för Googles webbsökning.
  6. Erbjud en positiv användarupplevelse.
  7. Placera inte mer annonser än innehåll på någon sida.
  8. Placera inte bilder i närheten av annonser på ett sätt som gör att användarna kan tro att bilderna är förknippade med annonserna.

Om du misstänker att du bryter mot policyerna behöver du inte kontakta oss via e-post och fråga. Vi övervakar löpande webbplatser med AdSense-kod och kontaktar dig om vi upptäcker eventuella problem.

Du kan också hjälpa oss att upprätthålla kvaliteten i AdSense-nätverket genom att skicka oss en rapport om du lägger märke till en webbplats som bryter mot våra policyer.