Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Handleiding voor beginners

Blijven voldoen aan ons beleid

Als u aan Google AdSense wilt deelnemen en de goede reputatie van uw account wilt behouden, dient u ons beleid te kennen en te volgen. Hieronder hebben we enkele richtlijnen vermeld, maar dit is slechts een beknopt overzicht. Lees daarom ook het volledige programmabeleid van AdSense.

1. Klik niet op uw eigen advertenties.
  2. Vraag niet aan anderen om op uw advertenties te klikken.
  3. Neem geen content op die het beleid voor Google-uitgevers schendt.
  4. Breng geen wijzigingen aan in de AdSense-code.
  5. Volg het Spambeleid voor Google Zoeken.
  6. Bied een goede gebruikerservaring.
  7. Plaats niet meer advertenties dan content op een pagina.
  8. Plaats geen afbeeldingen vlakbij advertenties, zodat de indruk ontstaat dat ze bij die advertenties horen.

Als u zich ooit afvraagt of u ons beleid schendt, hoeft u ons daarover geen e-mail te sturen. We controleren sites met de AdSense-code voortdurend en zullen contact met u opnemen als we vaststellen dat er problemen zijn.

U kunt ons ook helpen de kwaliteit van het AdSense-netwerk in stand te houden door ons een melding te sturen als u een site ziet die ons beleid schendt.