Handleiding voor beginners

Blijf voldoen aan ons beleid

Als u aan AdSense wilt deelnemen en de goede reputatie van uw account wilt behouden, dient u ons programmabeleid te kennen en te volgen. Hieronder hebben we enkele richtlijnen vermeld, maar dit is slechts een beknopt overzicht. Lees daarom in elk geval ook het volledige programmabeleid door.

1. Klik niet op uw eigen advertenties.
  2. Vraag niet aan anderen om op uw advertenties te klikken.
  3. Gebruik geen verboden site-inhoud, waaronder inhoud voor volwassenen of inhoud met geweld of aanstootgevende tekst, drugs (inclusief alcohol en tabak) of auteursrechtelijk beschermd materiaal.
  4. Breng geen wijzigingen aan in de AdSense-code.
  5. Volg onze kwaliteitsrichtlijnen voor webmasters.
  6. Zorg voor een goede gebruikerservaring.
  7. Plaats niet meer advertenties dan inhoud op een pagina.
  8. Plaats geen afbeeldingen vlakbij advertenties, zodat de indruk ontstaat dat ze bij die advertenties horen.

Uw alles-in-één-gids voor naleving van het beleid

U kunt deze gids, die we voor u hebben samengesteld, ook gebruiken als hulp om het waarom van ons beleid voor content en layout te begrijpen. Gids downloaden

Als u zich ooit afvraagt of u ons beleid schendt, hoeft u ons daarover geen e-mail te sturen. We controleren sites met de AdSense-code voortdurend en zullen contact met u opnemen als we vaststellen dat er problemen zijn met de manier waarop u de advertenties heeft geïmplementeerd.

U kunt ons ook helpen de kwaliteit van het AdSense-netwerk in stand te houden door ons een melding te sturen als u een site ziet die het programmabeleid van Google AdSense schendt.