Käytännöt

Toimi käytäntöjemme mukaisesti

Jotta voit osallistua Google AdSense-ohjelmaan ja säilyttää tilisi hyvämaineisena, sinun on luettava käytäntömme ja noudatettava niitä. Esittelemme alla muutaman käytännön, mutta kyseessä on vain lyhyt esittely, joten muista lukea AdSense‑ohjelmakäytännöt kokonaan.

1. Älä klikkaa omia mainoksiasi.
  2. Älä pyydä muita klikkaamaan mainoksiasi.
  3. Älä lisää sisältöä, joka ei ole Googlen julkaisijakäytäntöjen mukaista.
  4. Älä muuta AdSense-koodia.
  5. Noudata Google Verkkohaun roskasisältöä koskevia käytäntöjä.
  6. Tarjoa hyvä käyttökokemus.
  7. Älä sijoita millekään sivulle enempää mainoksia suhteessa sisältöön.
  8. Älä sijoita kuvia mainosten läheisyyteen siten, että käyttäjät voivat luulla kuvien liittyvän mainoksiin.

Jos pelkäät rikkoneesi käytäntöjä, sinun ei tarvitse kysyä sitä meiltä sähköpostitse. Valvomme jatkuvasti AdSense-koodin näyttäviä sivustoja ja otamme sinuun yhteyttä, jos havaitsemme ongelmia.

Voit myös auttaa meitä ylläpitämään AdSense-verkoston laatua lähettämällä meille raportin, jos huomaat sivuston, joka ei ole käytäntöjemme mukainen.