Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Vejledning for begyndere

Sørg for at overholde vores politikker

For at deltage i Google AdSense skal du sætte dig godt ind i og overholde vores politikker. Så du kan sikre dig, at din konto bevarer et godt omdømme. Vi har fremhævet et par politikker nedenfor, men det er kun et lille udpluk, og det er vigtigt, at du læser alle AdSense-programpolitikkerne.

1. Undgå at klikke på dine egne annoncer.
  2. Bed ikke andre om at klikke på dine annoncer.
  3. Sørg for ikke at medtage indhold, der overtræder politikkerne for Google-udgivere.
  4. Rediger ikke AdSense-koden.
  5. Følg politikkerne for spam i forbindelse med Google Websøgning.
  6. Giv brugerne en god oplevelse.
  7. Placer ikke flere annoncer end indhold på nogen sider.
  8. Undlad at placere billeder i nærheden af annoncer på en vildledende måde, der kan få brugerne til at tro, at billederne er knyttet til annoncerne.

Hvis du er bekymret for, om du overtræder politikkerne, behøver du ikke sende os en mail for at spørge om det. Vi overvåger konstant de websites, hvor AdSense-koden er placeret, og vi kontakter dig, hvis vi konstaterer problemer.

Du kan også være med til at opretholde AdSense-netværkets høje kvalitet ved at sende os en rapport, hvis du opdager, at et website overtræder vores politikker.