Polítiques

Complir les nostres polítiques

Per participar a Google AdSense i mantenir el vostre compte en bon estat, haureu de conèixer i seguir les nostres polítiques. Hem destacat algunes de les polítiques a continuació, però només es tracta d'una breu introducció; assegureu-vos de llegir les polítiques del programa d'AdSense completes.

1. No feu clic als vostres propis anuncis.
  2. No demaneu a altres usuaris que facin clic als vostres anuncis.
  3. No inclogueu cap contingut que infringeixi les polítiques per a editors de Google.
  4. No modifiqueu el codi d'AdSense.
  5. Seguiu les nostres Directrius de qualitat per a administradors web.
  6. Proporcioneu una bona experiència d'usuari.
  7. No col·loqueu més anuncis que contingut a qualsevol pàgina.
  8. No col·loqueu imatges a prop dels anuncis de manera que puguin induir als usuaris a pensar per error que les imatges estan associades als anuncis.

Si teniu dubtes sobre si infringiu les polítiques, no cal que ens envieu un correu electrònic per preguntar-nos-ho. Supervisem constantment els llocs web que contenen codi d'AdSense i us ho farem saber si detectem algun problema.

També podeu ajudar-nos a mantenir la qualitat de la xarxa d'AdSense enviant-nos un informe si observeu un lloc web que infringeix les polítiques.

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament