Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Personvern og sikkerhet

Hva kan jeg gjøre hvis jeg tror at uvedkommende har fått tilgang til Google-kontoen min?

Hvis du fremdeles har tilgang til e-postadressen du bruker for å logge deg på AdSense, kan du tilbakestille passordet ditt for å hindre at andre får tilgang til kontoen.

Hvis du ikke har tilgang til e-posten du bruker for å logge deg på, eller du ikke får e-posten med passordet, kan du fylle ut gjenopprettingsskjemaet for Google-kontoen.