Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Privacy en beveiliging

Wat kan ik doen als ik vermoed dat er is ingebroken in mijn Google-account?

Als u nog steeds toegang heeft tot het e-mailadres dat u gebruikt om u aan te melden bij AdSense, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen om te voorkomen dat anderen toegang krijgen tot uw account.

Als u geen toegang meer heeft tot het e-mailadres dat u gebruikt om u aan te melden, of als u geen ondersteuningsbericht over uw wachtwoord ontvangt, kunt u ons herstelformulier voor Google-accounts invullen.