Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Het Privacy Sandbox-initiatief en AdSense

Het Privacy Sandbox-initiatief is bedoeld om webtechnologieën te maken die de online privacy van mensen beschermen en bedrijven en ontwikkelaars de tools bieden om succesvolle digitale bedrijven op te bouwen, waardoor het web open en toegankelijk blijft voor iedereen. De Privacy Sandbox is een doorlopend initiatief dat ideeën uit de hele branche combineert tot nieuwe voorstellen die worden getest, becommentarieerd en herhaald.

Met Privacy Sandbox voor het web worden cookies van derden uitgefaseerd en wordt cross-site tracking beperkt. Dankzij de nieuwe webstandaarden van Privacy Sandbox beschikken uitgevers over veiligere alternatieven voor bestaande technologieën, zodat ze hun digitale bedrijven kunnen blijven ontwikkelen terwijl uw gegevens privé blijven.

Privacy Sandbox op Android verbetert de privacy en biedt tools die app-ontwikkelaars nodig hebben om hun bedrijf te ondersteunen en te laten groeien. Privacy Sandbox introduceert nieuwe oplossingen die zonder cross-app-ID's (waaronder advertentie-ID's) werken en gegevensdeling met derden beperken.

Hoe AdSense werkt met Privacy Sandbox

We zijn privacytechnologieën aan het integreren in AdSense. AdSense test nu 2 Privacy Sandbox API's op het web: Protected Audience API (voorheen bekend als FLEDGE) en Topics API. U vindt meer informatie over onze testvoortgang en -aanpak in de volgende artikelen:

Opmerking: Het gebruik van de Privacy Sandbox-API's valt onder de vereisten van het Beleid voor toestemming van gebruikers in de EU van Google (bijvoorbeeld het verkrijgen van wettelijk geldige toestemming van gebruikers voor het verzamelen, delen en gebruiken van persoonsgegevens voor advertentiepersonalisatie).