Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Privacy Sandbox-initiativ og AdSense

Initiativet Privacy Sandbox har til formål at skabe teknologier, der både beskytter brugernes privatliv online og giver virksomheder og udviklere værktøjer til at skabe succesfulde digitale virksomheder, så nettet kan forblive åbent og tilgængeligt for alle. Privacy Sandbox udvikler sig hele tiden og kombinerer idéer fra hele branchen i nye forslag, der testes, kommenteres og følges op på.

Med Privacy Sandbox til nettet udfases tredjepartscookies og sporing på tværs af websites begrænses. De nye webstandarder giver udgiverne et mere sikkert alternativ til den eksisterende teknologi, så de kan fortsætte med at opbygge og udvikle digitale virksomheder og samtidig beskytte dine data.

Privacy Sandbox på Android giver en bedre beskyttelse af privatliv og giver samtidig udviklerne de appværktøjer, som de skal bruge for at skabe vækst i deres virksomheder. Værktøjet introducerer nye løsninger, som fungerer uden identifikatorer på tværs af apps (herunder annoncerings-id), og begrænser datadeling med tredjeparter.

Sådan fungerer AdSense med Privacy Sandbox

Vi er i gang med at integrere privatlivsrelaterede teknologier i AdSense. AdSense tester i øjeblikket følgende Privacy Sandbox API'er på nettet: Protected Audience API (tidligere FLEDGE) og Topics API. Du kan få oplysninger om teststatus og -metode i følgende artikler:

Bemærk! Brugen af Privacy Sandbox API'er er underlagt Googles samtykkepolitik for brugere i EU (f.eks. indhentning af brugernes juridisk gyldige samtykke til indsamling, deling og brug af personoplysninger med henblik på annoncetilpasning).