Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Iniciativa Privacy Sandbox i AdSense

La iniciativa Privacy Sandbox té com a objectiu crear tecnologies que preserven la privadesa dels usuaris en línia i ofereixin a les empreses i als desenvolupadors eines per crear empreses digitals pròsperes, de manera que el web pugui continuar sent obert i accessible per a tothom. Privacy Sandbox és una iniciativa en curs de desenvolupament que combina idees de tot el sector per oferir propostes noves que es proven, es comenten i s'iteren.

Privacy Sandbox per al web eliminarà gradualment les galetes de tercers i limitarà el seguiment entre llocs web. Mitjançant nous estàndards web, oferirà als editors alternatives més segures a la tecnologia existent perquè puguin continuar creant empreses digitals i mantenir la privadesa de les vostres dades.

Privacy Sandbox a Android reforçarà la privadesa i proporcionarà les eines que els desenvolupadors d'aplicacions necessiten per donar suport a les seves empreses i fer-les créixer. Introduirà noves solucions que funcionen sense identificadors multiaplicació (inclòs l'identificador de publicitat) i limiten la compartició de dades amb tercers.

Com funciona AdSense amb Privacy Sandbox

Estem treballant per integrar les tecnologies de privadesa a AdSense. Actualment, AdSense està provant dues de les API de Privacy Sandbox al web: l'API Protected Audience (anteriorment coneguda com a FLEDGE) i l'API Topics. Podeu obtenir informació sobre el nostre enfocament i el progrés de la prova als articles següents:

Nota: l'ús de les API de Privacy Sandbox està subjecte als requisits de la política de consentiment dels usuaris de la UE de Google (per exemple, obtenir el consentiment legalment vàlid dels usuaris per recollir, compartir i utilitzar dades personals per a la personalització d'anuncis).

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.