Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Topics og AdSense

Hvad er Topics?

Privacy Sandbox leverer webteknologier, der beskytter brugernes privatliv online og giver virksomheder og udviklere værktøjer til at skabe blomstrende digitale virksomheder, så nettet kan blive ved med at være åbent og tilgængeligt for alle.

Et af de forslag til Privacy Sandbox, der testes i Chrome, kaldes Topics. Efterhånden som browsere udfaser tredjepartscookies, har annoncører brug for nye metoder til at nå ud til kunderne med relevante annoncer. Med Topics får du en ny måde at gøre dette på, hvor du samtidig beskytter brugernes privatliv.

Med Topics API kan en browser udlede emner (f.eks. "Countrymusik", "Makeup og kosmetik" eller "Vegetarisk mad") for en bruger baseret på vedkommendes browseraktivitet i løbet af en periode, der kaldes en epoke, som i øjeblikket er foreslået til at vare én uge. Det emne, der vælges for hver epoke, udvælges tilfældigt blandt brugerens fem vigtigste emner i det pågældende tidsrum.

Sådan viser AdSense annoncer med Topics

Når emnerne er tilgængelige, henter Ad Manager/AdSense-tags dem fra Topics API og sender dem i budanmodninger. Udgivere behøver ikke at gøre noget for at deltage i Topics API-tests. AdSense regner med at bruge en lille procentdel af annonceanmodningerne på tværs af alle udgivere. Udgiverne har også mulighed for at fravælge Topics.

AdSense påbegynder indledende tests for Topics globalt på annonceanmodninger for en lille procentdel af trafikken. Funktionstesten har til formål at validere, at vores systemer fungerer efter hensigten, og det forventes ikke at have nogen indvirkning på udgiverens omsætning eller effektivitet.

Styringselementer for blokering og Topics

Vi arbejder stadig på AdSense-produktplanerne og modtager gerne feedback fra udgiverne om de typer af styringselementer, der kan være nyttige. Udgiverne har også mulighed for at fravælge Topics.

Fravalg af Topics

Hvis du vil fravælge Chromes Topics, skal du bruge Chromes politik om tilladelser.