Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Topics i AdSense

Què és Topics?

Privacy Sandbox proporciona tecnologies web que preserven la privadesa dels usuaris en línia i ofereixen a les empreses i als desenvolupadors eines per crear empreses digitals pròsperes, de manera que el web pugui continuar sent obert i accessible per a tothom.

Una de les propostes de Privacy Sandbox que s'estan provant a Chrome s'anomena Topics. Atès que els navegadors estan retirant les galetes de tercers, els anunciants necessiten maneres noves d'arribar als clients amb anuncis rellevants, i Topics ofereix una manera nova de fer-ho tot preservant la privadesa.

Amb l'API Topics, el navegador d'un usuari infereix temes (com ara "Música country", "Maquillatge i cosmètica" o "Cuina vegetariana") per a un usuari en funció de la seva activitat de navegació durant un període de temps conegut com a època, que actualment es proposa que sigui d'una setmana. El tema seleccionat per a cada època es triarà aleatòriament entre els cinc temes principals de l'usuari durant aquest període de temps.

Com difon AdSense anuncis amb Topics

Quan estiguin disponibles, les etiquetes d'Ad Manager o d'AdSense recuperaran temes de l'API Topics i els transferiran a les sol·licituds d'oferta. Els editors no han de fer res explícitament per participar en les proves de l'API Topics. AdSense té previst fer un mostratge d'un petit percentatge de sol·licituds d'anunci de tots els editors. Si ho prefereixen, els editors poden desactivar Topics.

AdSense començarà a fer les proves inicials de Topics de manera global en sol·licituds d'anunci per a un percentatge petit de trànsit. Aquesta prova inicial serveix per validar que els nostres sistemes funcionen tal com està previst i no s'espera que els ingressos ni el rendiment dels editors es vegin afectats.

Controls de bloqueig i Topics

Encara estem treballant en els plans de producte d'AdSense i acceptem qualsevol suggeriment dels editors sobre els tipus de controls que els poden resultar útils. Si ho prefereixen, els editors poden desactivar Topics.

Desactivar Topics

Si voleu desactivar Topics de Chrome, utilitzeu la política de permisos de Chrome.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.