Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Betalinger

Opdater dine bankkontooplysninger

Du kan opdatere navnet på din nuværende bankkonto, men hvis du vil ændre dit kontonummer, skal du fjerne den eksisterende bankkonto og tilføje en ny.

Bemærk! Hvis du ikke kan finde "Tilføj betalingsmetode", skal du tjekke, at du har nået grænsen på 10 USD på din nuværende saldo.

Sådan opdaterer du navnet på din bankkonto:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Betalinger og derefter på Betalingsoplysninger.
  3. Klik på Administrer betalingsmetoder.
  4. Klik på Rediger.
  5. Rediger navnet på din bankkonto.
  6. Klik på Opdater.