Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

Actualitzar les dades del compte bancari

Podeu actualitzar el nom del compte bancari actual, però si voleu canviar el número de compte, heu de suprimir el compte bancari existent i afegir-ne un de nou.

Nota: si no trobeu l'opció "Afegeix una forma de pagament", comproveu que hàgiu arribat al llindar de 10 € del saldo actual.

Per actualitzar el nom del vostre compte bancari, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Pagaments i, tot seguit, a Informació de pagaments.
  3. Feu clic a Gestiona les formes de pagament.
  4. Feu clic a Edita.
  5. Editeu el nom al compte bancari.
  6. Feu clic a Actualitza.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.