Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Betalningar

Visa information om tidigare betalningar

Du hittar information om tidigare betalningar på sidan Transaktioner. Alla transaktioner i betalningskontot ordnas efter månad och transaktionstyp så att du enkelt kan hitta sådant som intäkter, betalningar, justeringar och skatter för en faktureringsperiod.

Gör så här för att visa information om tidigare betalningar

1. Logga in på ditt AdSense- eller AdSense för YouTube-konto.
  2. Klicka på Betalningar och sedan på Betalningsuppgifter.
  3. Tänk på att välja rätt betalningskonto om du har separata betalningskonton för AdSense och YouTube.
  4. Klicka på Visa transaktioner.
    I informationen om dina tidigare betalningar visas transaktionsvyn för de senaste tre månaderna som standard.
  5. Klicka på ett kontoutdrag för att visa listan över transaktioner för faktureringsperioden.
  6. Du kan ladda ned eller skriva ut ett månadsutdrag:
    • Klicka på Skriv ut . Detta öppnar ett fönster som visar transaktionerna. Skriv ut dem med hjälp av utskriftskommandot för webbläsaren.
    • Klicka på Ladda ned . Du kan ladda ned information om tidigare betalningar i CSV-format. Du kan importera posterna till ett kalkylark.
Tips! Du kan använda filtren för att bara visa vissa typer av transaktioner under olika datumintervall.

Anpassa transaktionsvyn

Du kan filtrera och söka bland transaktionerna med hjälp av alternativen högst upp på sidan.

1. Logga in på ditt AdSense- eller AdSense för YouTube-konto.
  2. Klicka på Betalningar och sedan på Betalningsuppgifter.
  3. Tänk på att välja rätt betalningskonto om du har separata betalningskonton för AdSense och YouTube.
  4. Klicka på Visa transaktioner.
    I informationen om dina tidigare betalningar visas transaktionsvyn för de senaste tre månaderna som standard.
  5. Välj Detaljerad transaktionsvy eller Översiktsvy med nedåtpilen till vänster Nedåtpil.
  6. Klicka på nedåtpilen Nedåtpil bredvid Alla transaktioner och välj en transaktionstyp:
    • Alla transaktioner
    • Intäkter: Alla tillämpliga intäkter visas som månatliga transaktioner.
    • Betalningar: Alla betalningar som görs till dig.
    • Justeringar: Vanligtvis eventuella krediteringar av ditt konto.
    • Skatter: Tillämpliga skatter som gäller för ditt konto.
  7. Välj vilken tidsperiod du vill granska. Du kan välja ett förinställt datumintervall eller ett eget anpassat datumintervall. Om du väljer Anpassat datumintervall anger du ett datumintervall och klickar på Tillämpa.

Se kvitto på betalning

Du hittar ett kvitto på din betalning i ditt konto varje gång som du får en betalning. Kvittot är en utskrivbar sida som innehåller relevant information om din betalning.

Så här hittar du betalningskvittot för en utbetalning:

1. Logga in på ditt AdSense- eller AdSense för YouTube-konto.
  2. Klicka på Betalningar och sedan på Betalningsuppgifter.
  3. Tänk på att välja rätt betalningskonto om du har separata betalningskonton för AdSense och YouTube.
  4. Klicka på Visa transaktioner.
    I informationen om dina tidigare betalningar visas transaktionsvyn för de senaste tre månaderna som standard.
  5. Välj Detaljerad transaktionsvy med nedåtpilen till vänster Nedåtpil.
  6. Använd filteralternativen för att söka efter den aktuella betalningen.
  7. Klicka på länken Automatisk betalning brevid önskad betalning.
    Ett kvitto för utskrift visas i ett nytt webbläsarfönster eller på en ny flik.