Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Betalinger

Se betalingsloggen

Du finner betalingsloggen din på «Transaksjoner»-siden. Alle transaksjonene i betalingskontoen din er organisert etter måned og transaksjonstype, så det er enkelt å finne slikt som inntekter, betalinger, justeringer og avgifter for en faktureringsperiode.

Følg denne fremgangsmåten for å se betalingsloggen:

1. Logg på AdSense- eller AdSense for YouTube-kontoen din.
  2. Klikk på Betalinger og deretter på Betalingsopplysninger.
  3. Hvis du har separate betalingskontoer for AdSense og YouTube, må du sørge for å velge riktig betalingskonto.
  4. Klikk på Se transaksjoner.
    Betalingsloggen tilsvarer den detaljerte transaksjonsoversikten for de siste 3 månedene.
  5. Klikk på en månedlig kontoutskrift for å se listen over transaksjoner for den aktuelle faktureringsperioden.
  6. Du kan laste ned eller skrive ut månedlige kontoutskrifter:
    • Klikk på Skriv ut . Transaksjonene vises da i et vindu. Skriv dem ut med utskriftskommandoen i nettleseren du bruker.
    • Klikk på Last ned . Du kan laste ned betalingsloggen i CSV-format. Du kan importere postene til et regneark.
Tips: Du kan bruke filtrene til å se bare visse typer transaksjoner for en hvilken som helst datoperiode.

Tilpass transaksjonsvisningen

Du kan bruke alternativene øverst på siden til å filtrere og søke i transaksjoner.

1. Logg på AdSense- eller AdSense for YouTube-kontoen din.
  2. Klikk på Betalinger og deretter på Betalingsopplysninger.
  3. Hvis du har separate betalingskontoer for AdSense og YouTube, må du sørge for å velge riktig betalingskonto.
  4. Klikk på Se transaksjoner.
    Betalingsloggen tilsvarer den detaljerte transaksjonsoversikten for de siste 3 månedene.
  5. Velg Detaljert transaksjonsoversikt eller Sammendragsvisning via nedoverpilen lengst til venstre Nedoverpil.
  6. Klikk på nedoverpilen Nedoverpil ved siden av «Alle transaksjoner», og velg en transaksjonstype:
    • Alle transaksjoner.
    • Inntekter: Eventuelle inntekter vises som månedlige transaksjoner.
    • Betalinger: Eventuelle betalinger som er sendt til deg.
    • Justeringer: som regel krediteringer til kontoen din.
    • Avgifter: gjeldende avgifter som gjelder for kontoen din.
  7. Velg tidsperioden du vil gjennomgå. Du kan velge en forhåndsdefinert datoperiode eller velge datoperiode selv. Hvis du velger «Egendefinert datoperiode», må du angi en datoperiode og klikke på Bruk.

Få tilgang til kvitteringer

En kvittering blir tilgjengelig i kontoen din hver gang du mottar en betaling. Denne kvitteringen er en utskrivbar side som inneholder relevante opplysninger om utbetalingen din.

Slik kan du se kvitteringer for bestemte betalinger:

1. Logg på AdSense- eller AdSense for YouTube-kontoen din.
  2. Klikk på Betalinger og deretter på Betalingsopplysninger.
  3. Hvis du har separate betalingskontoer for AdSense og YouTube, må du sørge for å velge riktig betalingskonto.
  4. Klikk på Se transaksjoner.
    Betalingsloggen tilsvarer den detaljerte transaksjonsoversikten for de siste 3 månedene.
  5. Velg Detaljert transaksjonsoversikt via nedoverpilen Nedoverpil lengst til venstre.
  6. Bruk filtreringsalternativene til å søke etter den bestemte betalingen.
  7. Klikk på Automatisk betaling-linken ved siden av den aktuelle betalingen.
    En utskrivbar kvittering vises i en ny fane eller et nytt nettleservindu.