Maksut

Maksuhistorian tutkiminen

Maksuhistoriasi löytyy Tapahtumat-sivulta. Kaikki maksutilisi tapahtumat on järjestetty kuukauden ja tapahtumatyypin mukaan, joten tietyn laskutuskauden tulot, maksut, oikaisut, verot ja muut tapahtumat ovat helposti löydettävissä.

Näin pääset maksuhistoriaasi:

1. Kirjaudu AdSense- tai AdSense for YouTube ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Maksut ja sitten Maksutiedot.
  3. Jos sinulla on erilliset maksutilit AdSensea ja YouTubea varten, muista valita oikea tili.
  4. Valitse Katso maksutapahtumat.
    Maksuhistoriassa käytetään oletuksena yksityiskohtaista tapahtumanäkymää, jossa näkyvät kolmen edellisen kuukauden tapahtumat.
  5. Klikkaa kuukausittaista tiliotetta, niin näet kyseisen laskutuskauden tapahtumat.
  6. Voit halutessasi ladata tai tulostaa tiliotteen:
    • Klikkaa Tulosta . Tapahtumat avautuvat uuteen ikkunaan. Voit tulostaa ne käyttämällä selaimen tulostuskomentoa.
    • Klikkaa Lataa . Voit ladata maksuhistorian pilkuilla erotetussa muodossa (CSV). Voit tuoda tiedot laskentataulukkoon.
Vinkki: Suodattimien avulla voit nähdä pelkästään tietyntyyppiset tapahtumat miltä tahansa päiviltä.

Tapahtumanäkymän muokkaaminen

Voit suodattaa ja hakea maksuja sivun yläreunasta.

1. Kirjaudu AdSense- tai AdSense for YouTube ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Maksut ja sitten Maksutiedot.
  3. Jos sinulla on erilliset maksutilit AdSensea ja YouTubea varten, muista valita oikea tili.
  4. Valitse Katso maksutapahtumat.
    Maksuhistoriassa käytetään oletuksena yksityiskohtaista tapahtumanäkymää, jossa näkyvät kolmen edellisen kuukauden tapahtumat.
  5. Valitse vasemmanpuoleisen alanuolen Alanuoli kautta Yksityiskohtainen tapahtumanäkymä tai Yhteenvetonäkymä.
  6. Klikkaa Kaikki tapahtumat ‑kohdan viereistä alanuolta Alanuoli ja valitse tapahtumatyyppi:
    • Kaikki tapahtumat
    • Tulot: Tulot kuukausittaisina tapahtumina
    • Maksut: Kaikki saamasi maksut
    • Oikaisut: Yleensä tilillesi maksettuja hyvityksiä
    • Verot: Tiliisi sovellettavat verot
  7. Valitse aikaväli, jonka tapahtumat haluat nähdä. Voit valita valmiin tai oman aikavälin. Jos haluat käyttää omaa aikaväliä, lisää aikaväli ja klikkaa Käytä.

Näin löydät maksukuitin

Maksukuitti on saatavilla tililläsi aina, kun saat maksun. Kuitti on tulostettava sivu, ja se sisältää tärkeitä tietoja maksustasi.

Näin löydät tietyn maksun kuitin:

1. Kirjaudu AdSense- tai AdSense for YouTube ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Maksut ja sitten Maksutiedot.
  3. Jos sinulla on erilliset maksutilit AdSensea ja YouTubea varten, muista valita oikea tili.
  4. Valitse Katso maksutapahtumat.
    Maksuhistoriassa käytetään oletuksena yksityiskohtaista tapahtumanäkymää, jossa näkyvät kolmen edellisen kuukauden tapahtumat.
  5. Valitse vasemman alanuolen Alanuoli kautta Yksityiskohtainen tapahtumanäkymä.
  6. Hae tiettyä maksua suodattimien avulla.
  7. Klikkaa haluamasi maksun vierestä Automaattinen maksu ‑linkkiä.
    Tulostettava kuitti avautuu uuteen selainikkunaan tai ‑välilehteen.