Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

Consultar l'historial de pagaments

Podeu trobar l'historial de pagaments a la pàgina "Transaccions". Totes les transaccions del compte de pagaments estan organitzades per mesos i per tipus de transacció perquè pugueu trobar fàcilment coses com ara els guanys, els pagaments, els ajustos i els impostos durant un període de facturació.

Per veure l'historial de pagaments, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense o d'AdSense per a YouTube.
  2. Feu clic a Pagaments i, tot seguit, a Informació de pagaments.
  3. Si teniu diferents comptes de pagaments per a AdSense i YouTube, assegureu-vos de seleccionar el compte de pagaments correcte.
  4. Feu clic a Mostra les transaccions.
    L'historial de pagaments figura de manera predeterminada a la visualització de transaccions detallada dels tres darrers mesos.
  5. Feu clic en un extracte mensual per veure la llista de transaccions del període de facturació corresponent.
  6. Podeu baixar o imprimir un extracte mensual:
    • Feu clic a Imprimeix . S'obrirà una finestra que mostrarà les transaccions. Imprimiu-les amb l'ordre d'impressió del navegador.
    • Feu clic a Baixa . Podeu baixar l'historial de pagaments en format CSV (valors separats per comes). Podeu importar els registres en un full de càlcul.
Consell: podeu utilitzar els filtres per veure només determinats tipus de transaccions de qualsevol interval de dates.

Personalitzar la visualització de transaccions

Podeu utilitzar les opcions de la part superior de la pàgina per filtrar i cercar les transaccions.

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense o d'AdSense per a YouTube.
  2. Feu clic a Pagaments i, tot seguit, a Informació de pagaments.
  3. Si teniu diferents comptes de pagaments per a AdSense i YouTube, assegureu-vos de seleccionar el compte de pagaments correcte.
  4. Feu clic a Mostra les transaccions.
    L'historial de pagaments figura de manera predeterminada a la visualització de transaccions detallada dels tres darrers mesos.
  5. Seleccioneu Visualització detallada de les transaccions o Visualització de resum a la fletxa avall de més a l'esquerra Fletxa avall.
  6. Feu clic a la fletxa avall Fletxa avall que hi ha al costat de "Totes les transaccions" i seleccioneu un tipus de transacció:
    • Totes les transaccions
    • Guanys: els guanys aplicables es mostren com a transaccions mensuals.
    • Pagaments: els pagaments que heu fet.
    • Ajustos: normalment, els crèdits aplicats al compte.
    • Impostos: els impostos que s'apliquen al compte.
  7. Trieu el període de temps que vulgueu revisar. Podeu seleccionar un interval de dates predefinit o triar el vostre interval de dates personalitzat. Si trieu l'opció Interval de dates personalitzat, introduïu un interval de dates i feu clic a Aplica.

Accedir a un rebut de pagament

Hi ha un rebut de pagament disponible al compte cada vegada que rebeu un pagament. Aquest rebut és una pàgina que es pot imprimir i conté els detalls rellevants sobre el pagament.

Per veure un rebut del pagament d'un pagament concret:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense o d'AdSense per a YouTube.
  2. Feu clic a Pagaments i, tot seguit, a Informació de pagaments.
  3. Si teniu diferents comptes de pagaments per a AdSense i YouTube, assegureu-vos de seleccionar el compte de pagaments correcte.
  4. Feu clic a Mostra les transaccions.
    L'historial de pagaments figura de manera predeterminada a la visualització de transaccions detallada dels tres darrers mesos.
  5. Seleccioneu Visualització detallada de les transaccions a la fletxa avall de més a l'esquerra Fletxa avall.
  6. Utilitzeu les opcions de filtre per cercar el pagament en qüestió.
  7. Feu clic a l'enllaç Pagament automàtic que hi ha al costat del pagament que voleu.
    Es mostrarà un rebut per imprimir en una finestra o una pestanya noves del navegador.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.