Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Nieuw: zijrail-advertenties

30 november 2022

Vandaag kondigen we een nieuwe advertentie-indeling aan: zijrails. Zijrails zijn advertenties die aan de zijkanten van pagina's worden vastgezet wanneer deze worden bekeken op breedbeeldapparaten, zoals desktops. Als u al ankeradvertenties heeft aangezet, worden zijrails na 13 december 2022 automatisch weergegeven op uw site.

Als u liever geen zijrails wilt laten zien, kunt u deze optie uitzetten in de instellingen voor automatische advertenties.