Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

User management

Acceptera en inbjudan till åtkomst till ett AdSense-konto

En AdSense-kontoadministratör kan dela åtkomst till sitt AdSense-konto med dig. När du blir inbjuden att gå med i ett AdSense-konto får du ett e-postmeddelande med en inbjudningslänk. Klicka på länken i meddelandet för att få åtkomst till AdSense-kontot.

Viktigt att veta

• Du måste vara minst 18 år och har ett verifierat Google-konto för att logga in på AdSense.
  • När du har accepterat inbjudan kan kontoadministratörerna se din e-postadress.
Obs! Inbjudningslänkar löper ut efter 20 dagar.

Acceptera en inbjudan

1. Klicka på länken i inbjudan.
    Tips! Om du inte kan klicka på länken eller om du stöter på problem kan du kopiera och klistrar in länkens webbadress i ett nytt privat webbläsarfönster (inkognitofönster).
  2. Logga in på ditt Google-konto enligt anvisningarna.
  3. Klicka på Acceptera inbjudan.

Du har nu åtkomst till AdSense-kontot. Läs mer om användares åtkomstnivåer i AdSense.