Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Varumärkesintegritet

Blockera annonser om pistoler och skjutvapen

Du kan förhindra att annonser om pistoler och skjutvapen visas genom att tillämpa

Obs! Blockeringar av känsliga kategorier inkluderar inte annonser om pistoler och skjutvapen.

Blockeringar av allmänna kategorier

Om du vill blockera allmänna kategorier för att styra annonser om pistoler och skjutvapen kan du följa stegen i den här artikeln. Efter steg 5:

1. Gå till Företag och industriföljt avSäkerhetsutrustning och säkerhetstjänster.
  2. Välj Pistoler och skjutvapen.

Blockeringar av annonsörers webbadresser

Använd blockering av annonsörers webbadresser för att styra annonser som leder till domäner relaterade till pistoler och skjutvapen – om du vet vilka domänerna är.

Blockeringar i Center för annonsgranskning

Använd Center för annonsgranskning för att hitta och blockera specifika annonser om pistoler och skjutvapen som du ser på din webbplats.