Bränditurvallisuus

Ampuma-asemainosten estäminen

Voit estää ampuma-asemainosten näkymisen käyttämällä seuraavia estoja:

Huom. Arkaluontoisten luokkien estot eivät sisällä ampuma-asemainoksia.

Yleisten luokkien estot

Jos haluat käyttää yleisten luokkien estoa ampuma-asemainosten rajoittamiseen, seuraa tämän artikkelin ohjeita. Tee vaiheen 5 jälkeen näin:

1. Siirry kohtaan Liiketoiminta ja teollisuusja sittenTurvallisuusvarusteet ja ‑palvelut.
  2. Valitse Ampuma-aseet.

Mainostajan URL-osoitteen estot

Käytä mainostajan URL-osoitteen estoa rajoittamaan mainoksia, jotka ohjaavat käyttäjiä ampuma-aseita käsitteleviin verkkotunnuksiin – jos tiedät, mitä kyseiset verkkotunnukset ovat.

Ad Review Center ‑estot

Ad Review Centerissä voit etsiä ja estää tiettyjä ampuma-asemainoksia, joita näet sivustollasi.