Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Brandsikkerhed

Bloker annoncer for pistoler og skydevåben

Du kan forhindre, at annoncer for pistoler og skydevåben vises, med:

Bemærk! Blokeringer af følsomme kategorier omfatter ikke annoncer for pistoler og skydevåben.

Blokeringer af "Generelle kategorier"

Hvis du vil bruger en blokering af "Generelle kategorier" til at styre annoncer for pistoler og skydevåben, skal du følge vejledningen i denne artikel. Efter trin 5:

1. Gå til Erhverv og industri og såSikkerhedsudstyr og -tjenester.
  2. Vælg Pistoler og skydevåben.

Blokeringer af "Annoncørwebadresser"

Brug blokering af annoncørwebadresser til at styre annoncer, der leder til domæner, som er relateret til pistoler og skydevåben – hvis du ved, hvilke domæner det er.

Blokeringer i Center for annoncegennemgang

Brug Center for annoncegennemgang til at finde og blokere specifikke annoncer for pistoler og skydevåben, som du ser på dit website.