Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Oppdater mottakernavnet for Western Union

For at du skal kunne hente Western Union-betalingen din, må navnet på mottakeren i AdSense- eller AdSense for YouTube-kontoen din samsvare eksakt med navnet på den gyldige legitimasjonen din. Følg denne veiledningen for å endre navnet på mottakeren i kontoen:

1. Logg på AdSense- eller AdSense for YouTube-kontoen din.
  2. Klikk på Betalinger.
  3. Hvis du har separate betalingskontoer for AdSense og YouTube, kan du klikke på rullegardinmenyen og velge betalingskontoen med mottakernavnet du vil oppdatere.
  4. Klikk på Administrer betalingsmåter.
  5. Klikk på Rediger.
  6. Oppdater mottakerens navn.
  7. Bekreft at navnet på mottakeren samsvarer med den gyldige legitimasjonen, og at du har autorisasjon til å motta betalingen.
  8. Klikk på Oppdater.