Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Raportit

Tietoja Alustat-raportista

Alustat-raportista näet arvioidut tulot alustan mukaan. Alustaerittelystä näet, ovatko mainosyksikkösi näkyneet tietokoneella, älypuhelimella vai jollakin muulla mobiililaitteella. 

Huom. Raportointidata on rajoitettu kolmeen viime vuoteen, eikä se sisällä YouTube- tai AdMob-dataa.

Tutustu Alustat-raporttiin

  • Siirry Raportit-sivulle ja valitse raporttiluettelosta Alustat.

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?
true
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
9890761884444210321
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
157
false
false