Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Privacy en berichten

Richtlijnen voor het gebruik van Funding Choices en Privacy en berichten

Funding Choices is geïntegreerd in de pagina's Privacy en berichten van Ad Manager, AdMob en AdSense zodat u privacykeuzes kunt beheren, inkomsten kunt genereren met uw content en kunt communiceren met gebruikers om toestemming te verkrijgen.

Funding Choices blijft deelnemen aan het Transparency and Consent Framework van IAB Europe en voldoet aan de specificaties en beleidsregels (de 'IAB-vereisten'). Funding Choices heeft identificatienummer 300 toegewezen gekregen voor dit platform om toestemming te beheren en wordt nog steeds vermeld als Funding Choices.

Houd rekening met de volgende richtlijnen als u Funding Choices gebruikt.

Funding Choices op verantwoorde wijze gebruiken

Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle gebruikersberichten die zijn gekoppeld aan het verkrijgen van toestemming voor het gebruik van persoonsgegevens, waaronder elke standaardtaal die wordt geleverd door Funding Choices, voldoen aan uw wettelijke vereisten. Het is ook uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw gebruik van Funding Choices-berichten voldoet aan de IAB-vereisten. Als uw berichten en/of configuratie niet voldoen aan de IAB-vereisten, kunnen we uw berichten niet meer laten zien aan gebruikers in de EER en het Verenigd Koninkrijk.

Privacy van gebruikers respecteren

U moet Funding Choices gebruiken op een manier die de privacybeslissingen van gebruikers respecteert voor uw services en services die worden geleverd door leveranciers waarmee u samenwerkt.