Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Hantering av annonsutrymme

Åtgärda vanliga problem med ads.txt

Den här artikeln innehåller information som hjälper dig att lösa vanliga problem med ads.txt.

Dessa problem omfattar:

Din webbplats har ingen ads.txt-fil

Om din webbplats inte har någon ads.txt-fil måste du skapa en ads.txt-fil och implementera den korrekt i ditt AdSense-konto.

Följ anvisningarna för att skapa en ads.txt-fil för din webbplats.

Du kopierar och klistrar in texten i filen ads.txt och laddar upp den till rotkatalogen på din webbplats. Om du redan har en ads.txt-fil klistrar du in koden där. Det kan ta några dagar innan ändringarna träder i kraft.

Om du är osäker på var du ska lägga till ads.txt-filen kan du läsa specifika anvisningar på hjälpsidan för din webbplats eller läsa guiden till ads.txt för mer information.

Ditt utgivar-id saknas i ads.txt-filen

Ditt utgivar-id måste anges och formateras korrekt för att ads.txt-filen ska verifieras.

Om ditt utgivar-id saknas i ads.txt-filen måste du kopiera det från ditt konto och lägga till ditt utgivar-id i ads.txt-filen.

Du har laddat upp ads.txt-filen men uppmanas fortfarande från AdSense att skapa den.

Det kan ta några dagar innan AdSense genomsöker och verifierar ads.txt-filen automatiskt. Vänta minst ett par dagar tills ads.txt-filens status uppdateras. Om det inte sker så många annonsförfrågningar från din webbplats kan det ta upp till en månad.

Obs! Om det inte sker så många annonsförfrågningar från din webbplats kan det ta upp till en månad innan ändringarna syns i AdSense. När du har gjort ändringar kan du söka efter uppdateringar av ads.txt-statusen.

Felsökningsverktyg för ads.txt