Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Openbare origin trial van de Topics API van Chrome gaat binnenkort van start op AdSense

1 juni 2022

Vanaf 1 juli 2022 begint AdSense met de eerste wereldwijde test van Topics voor advertentieverzoeken voor een klein percentage van het verkeer. Met deze eerste test willen we controleren of onze systemen werken zoals ze zijn bedoeld en of er geen impact op de inkomsten of prestaties wordt verwacht. Als u zich wilt afmelden voor het testen van Topics, kunt u dit doen via de koptekst van het Rechten-beleid van Chrome.