Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Hantera dina webbplatser

Din webbplats är inaktiv

Om det inte har visats några annonser på din webbplats under minst fyra månader betraktas den som inaktiv. Du ser en varning i ditt konto och får en månad på dig att börja visa annonser igen. Om webbplatsen förblir inaktiv mer än fem månader måste den genomgå ny granskning. Du kan se din inaktiva webbplats på sidan Webbplatser.

Obs! Kontrollera innan du begär granskning att du har placerat AdSense-koden på din webbplats och att den följer programpolicyerna för AdSense.

Om du använder andra AdSense-produkter

Inaktiva webbplatsvarningar gäller endast AdSense for Content och AdSense for Search. Om du använder en annan AdSense-produkt påverkas inte dina annonser och du behöver inte göra något. Om du väljer att visa AdSense for Content-annonser i framtiden måste din webbplats granskas på nytt.

Begära granskning av en inaktiv webbplats

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Webbplatser.
  3. Klicka på din inaktiva webbplats på listan över webbplatser.
  4. Kontrollera att du har placerat AdSense-koden på din webbplats. Läs mer om hur du klistrar in annonskod i guiden för kodimplementering.
  5. Klicka på Nästa.
  6. Klicka på Begär granskning.

Vi kontrollerar att webbplatsen är redo att visa annonser.

Tips! Tänk på att placera koden på varje sida där du vill visa annonser. När vi har gjort våra kontroller kan du börja visa annonser på webbplatsen. Läs om hur du skapar annonser på din webbplats.