Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Gestionar els llocs web

El lloc web està inactiu

Si al lloc web no s'han mostrat anuncis durant, com a mínim, quatre mesos, es considera inactiu. Quan això passi, veureu una alerta al vostre compte i disposareu d'un mes per tornar a publicar anuncis. En cas que el lloc web romangui inactiu durant més de cinc mesos, s'haurà de tornar a revisar. Podeu veure el lloc web inactiu a la pàgina Llocs web.

Nota: abans de sol·licitar una revisió, assegureu-vos que heu col·locat el codi d'AdSense al vostre lloc web i que el codi compleix les polítiques del programa d'AdSense.

Si feu servir altres productes d'AdSense

Les alertes de lloc web inactiu només fan referència a AdSense per a continguts i AdSense per a cerques. Si utilitzeu un altre producte d'AdSense, els anuncis no es veuran afectats i no cal que feu res. Si més endavant decidiu publicar anuncis d'AdSense per a continguts, caldrà tornar a revisar el vostre lloc web.

Com es pot sol·licitar la revisió d'un lloc web inactiu

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Llocs web.
  3. A la llista de llocs web, feu clic al vostre lloc web inactiu.
  4. Confirmeu que hàgiu col·locat el codi d'AdSense al lloc web. Obteniu més informació sobre com podeu enganxar el codi d'anunci a la guia d'implementació del codi.
  5. Feu clic a Següent.
  6. Feu clic a Sol·licita una revisió.

Comprovarem que el vostre lloc web estigui preparat per mostrar anuncis.

Consell: assegureu-vos d'incloure el codi en cada pàgina en què vulgueu mostrar anuncis. Quan acabem de revisar el lloc web, ja s'hi podran tornar a publicar anuncis. Obteniu informació sobre com podeu configurar anuncis al lloc web.