Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Hantera dina webbplatser

Ta bort en webbplats från listan över AdSense-webbplatser

Om du inte längre vill använda en webbplats för webbplatsrelaterade åtgärder, som att visa annonser, kan du ta bort den från webbplatslistan.

Obs! Tänk på att när du tar bort en webbplats upphör all annonsvisning på webbplatsen.

Ta bort en webbplats

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Webbplatser.
  3. Klicka på Ta bort vid webbplatsen du vill ta bort.
  4. Klicka på Ta bort. Webbplatsen tas bort.

Du kan alltid lägga till webbplatsen på nytt vid ett senare tillfälle, men då måste vi kontrollera att den är redo att visa annonser igen.