Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Uw sites beheren

Een site verwijderen uit uw lijst met AdSense-sites

Als u een site niet meer wilt gebruiken voor sitegerelateerde acties zoals advertentieweergave, kunt u de site uit uw lijst met sites verwijderen.

Opmerking: Alle advertenties die op de site worden getoond, worden stopgezet als u de site verwijdert.

Een site verwijderen

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Sites.
  3. Klik op Verwijderen  naast de site die u wilt verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen. Uw site wordt verwijderd.

U kunt deze site later altijd weer toevoegen, maar dan moeten we wel opnieuw checken of deze geschikt is voor advertentieweergave.