Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Gestionar els llocs web

Treure un lloc web d'una llista de llocs web d'AdSense

Si voleu deixar de fer servir un lloc web per dur-hi a terme determinades accions, com ara mostrar anuncis, podeu treure'l de la llista de llocs web.

Nota: tingueu en compte que treure un lloc web atura la difusió de tots els anuncis que s'hi mostren.

Treure un lloc web

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Llocs web.
  3. Feu clic a Treu , al costat del lloc web que vulgueu treure.
  4. Feu clic a Treu per treure el lloc web.

Sempre podeu tornar a afegir-lo més endavant, però haurem de comprovar novament que estigui preparat per mostrar anuncis.