Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Opcions d'assistència que AdSense ofereix

contact us Contactar amb l'assistència per a editors

El flux de l'opció "Contacta amb nosaltres" està dissenyat per ajudar-vos a identificar el problema i accedir als millors recursos per resoldre'l. Per utilitzar el flux de contacte:

1. Feu clic a Contacta amb nosaltres Icona de contacte. en qualsevol pàgina del Centre d'ajuda.
  2. Expliqueu breument el problema i feu clic a Pas següent.
  3. Trieu la categoria d'ajuda que s'ajusti millor al vostre problema.
    Consell: intenteu evitar l'opció "Altres", ja que pot augmentar el temps de resolució del problema.
  4. Feu servir els recursos recomanats per resoldre el problema.
  5. Si tot i així necessiteu ajuda, feu clic a Pas següent i a l'opció de contacte disponible.
    Nota: un dels nostres especialistes d'assistència us respondrà al correu electrònic en un termini de dos dies laborables (pot ser que en períodes de vacances tardem més).

Us cal més ajuda?

Help Centre d’ajuda

El Centre d'ajuda és un gran inventari d'informació relacionada amb AdSense. Us recomanem que navegueu pels articles per obtenir informació sobre AdSense i trobar respostes a les vostres preguntes. La vostra guia d'AdSense és el lloc perfecte per començar.

Eines de resolució de problemes

Si teniu cap problema, desplaceu-vos fins a la secció Corregeix els problemes del Centre d'ajuda, en què trobareu eines de resolució de problemes que us ajudaran amb tot un seguit d'incidències.

question and answer Comunitat

Feu preguntes i comuniqueu-vos amb experts en productes de Google i altres editors al nostre fòrum de la comunitat d'usuaris.

Feu una pregunta ara

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.